AUTÒNOMS

Pla personal assegurança autònoms

Avui dia els professionals, empresaris i treballadors adscrits al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) de la Seguretat Social tenen una sèrie de limitacions i desavantatges enfront de la resta de treballadors que cotitzen pel Règim General.

Per tant conscients d’aquestes limitacions i per compensar aquestes mancances TENIM una alternativa veritable per Tots els Treballadors Autònoms, on podran igualar i FINS I TOT superar aquest dèficit de cobertures i garanties.

Descripció de les cobertures
  • Incapacitat Temporal baremada: pagament d’un capital en cas d’incapacitat temporal derivada de malaltia o accident que impedeixi temporalment l’exercici de l’activitat professional de l’assegurat. El pagament és el resultat de multiplicar el capital diari assegurat, pel nombre de dies reflectit en el barem annex a la pòlissa per a la malaltia o lesió soferta per l’assegurat.
  • Hospitalització: pagament d’un capital en cas d’hospitalització a causa de malaltia o accident. El pagament és el resultat de multiplicar el capital diari assegurat, pel nombre de dies en què hagi estat hospitalitzat l’assegurat (excloses les primeres 24 hores).
  • Salut i benestar: accés a les especialitats d’Allianz Salut i Benestar amb descomptes i / o tarifes especials.
DEMANAR PRESSUPOST

Suscriu-te a la nostra Newsletter i rep informació dels nostres serveis

Rep informació dels nostres serveis